Dinsdag 12 mei
Het was voor de derde maal op rij een dag om genoegzaam op terug te kijken. Jan Mandema van de Commissie Prise d'Eau Jeugd Open heeft, ondanks alle drukke werkzaamheden, toch tijd weten te vinden om van deze dag een verslag te schrijven. Dit verslag is hier te downloaden. Wij wensen je veel leesplezier. (en voorzien van nog meer foto's) Leuk om te bewaren.

Talloze foto's zijn er afgelopen zaterdag gemaakt. vandaag hebben we nog meer foto's op deze site geplaatst. Kijk voor alle foto's op onze pagina: fotogalerie.


Donderdag 7 mei
De -definitieve- starttijden zijn bekend. Ga voor je eigen starttijd naar onze pagina: startlijst.

Donderdag 7 mei
Ons derde tournooi. Maar nu al bekend met naam en faam. Niemand minder dan Joost Luijten doet een mooie duit in het zakje. Kijk en luister wat hij te vertellen heeft. (Zie pagina: prijzen)

Maandag 4 mei
Een ongekend aantal spelers heeft zich voor ons derde Prise d'Eau Jeugd Open aangemeld. Daar zijn wij supertrots op! Hoewel de weersvoorspellingen uiteenlopen hopen we natuurlijk op prachtig weer met een fantastisch spelersveld. Wij hopen jullie aanstaande zaterdag te mogen begroeten. GRAAG TOT ZATERDAG! (zie de definitieve spelerslijst)

Zondag 19 april
Met trots kunnen wij nu ook de holes die tijdens het 3e Prise d´Eau Jeugd Open worden gespeeld middels een virtual tour in `vogelvlucht` laten zien. Zie pagina `Virtual Tour`

Maandag 17 maart
Helaas is er bij onze provider op maadag 17 maart een grote storing geweest. Hierdoor is onze website de gehele dag onbereikbaar geweest.
Wij begrijpen zeer goed dat het wellicht tot enige ongerustheid heeft geleid. Op het moment dat je dit bericht leest is de storing opgelost en we hopen dat zo'n grote storing in de toekomst niet meer gaat voorvallen. Wij bieden onze welgemeende excuses aan!


Zondag 15 maart
Gijs Baeten was een levenslustig, pienter kind dat opgroeide in een warm
gezin. Op 11 augustus 2011 kreeg Gijsje op 8 jarige leeftijd te horen dat hij
hersenstamkanker had en nog maar 3 tot 6 maanden te leven zou hebben.
Na een intens ziekbed is Gijs op 30 december 2011 overleden.

Wij, als bestuur van Prise d'Eau Jeugd Open, steunen maar al te graag het
initiatief wat uit dit tragisch overlijden is ontstaan. Daarom hebben we besloten om ook op deze plek en op deze manier onze betrokkenheid bij deze stichting te tonen. Neem ook eens de moeite om de website van deze stichting te bezoeken. www.gijsjeeigenwijsje.com


Maandag 9 maart
De inschrijflijsten voor de -voorlopige- deelnemers zijn bijgewerkt. Tot op dit moment hebben zich 62 spelers aangemeld.

Vrijdag 6 maart
Voor deze website zijn we nog op zoek naar mooie foto's van onze golfbaan. Heb je toevallig een mooie foto en je wil deze graag op deze site geplaatst zien? Stuur dan je foto naar pdjo@reflexblue.nl. De foto moet wel minimaal 1000 pixels breed zijn.

Zaterdag 28 februari
De inschrijflijsten voor de voorlopige deelnemers zijn weer up-to-date.

Zondag 8 februari
De eerste inschrijvingen zijn binnen. Vanaf dag één kregen wij meteen al veel aanmeldingen. Wij houden jullie via de pagina "deelnemers" regelmatig op de hoogte van de inschrijvingen voor zover die door ons zijn verwerkt.
Laatste nieuws
Terug naar de homepage Terug naar de homepage
website by ReflexBlue
Dinsdag 16 mei 2017
Fred Thomas wist zaterdag 13 mei nog een curieus moment vast te leggen. Deze video wilden we jullie niet onthouden. KLIK HIER

Zaterdag 13 mei 2017

Stan Kraai wint het 5e Prise D'Eau Jeugd Open in categorie I bij de jongens. Met maar liefst 6 birdies wist Stan de competitie met twee slagen voor te blijven.
Daphne van Son mag zich met recht de trotse winnares noemen in categorie I bij de meisjes. Zij wist een voorsprong van drie slagen op te bouwen. Kaylee de Jonge en Noëlle Beijer moesten samen de tweede prijs delen.
Bart Ebens mocht zich na 18 holes de winnaar van het 5e Prise d'Eau Jeugd Open noemen in categorie II. Met een hele prima netto score wist hij Anouk Klarenbeek en Max Kastelein met één slag voor te blijven. Lex van den Berg & Tim van der Vlis zijn vandaag met respectievelijk een 3e en 4e plaats de beste spelers van Prise D'Eau.
Kijk hier voor een fotoverslag.

Maar ook de geweldige inzet van al onze vrijwilligers vinden wij het vermelden waard. Jullie waren al voor aanvang van ons 5e tournooi fantastische winnaars. Heel, heel erg bedankt voor jullie inzet!

Dinsdag 9 mei 2017

Alle inschrijvingen zijn verwerkt. De startlijsten staan vanaf vandaag (9 mei) nu ook vermeld op de pagina startlijst.
In ons relement is regel 16 in zijn geheel vernieuwd! Zoals gebruikelijk ben je zelf verantwoordelijk vor het op de hoogte zijn van local rules. Lees dus regel 16 nog eens goed na. Zie reglement.


Maandag 20 februari 2017

De eerste inschrijvingen voor het 5e Prise d'Eau Jeugd Open zijn binnen en zijn te vinden op de pagina deelenemers

Vrijdag 10 februari 2017

Vanaf vandaag, vrijdag 10 februari, is de inschrijving voor de vijfde Prise d'Eau Jeugd Open geopend. Je kan je uitsluitend inschrijven via de pagina 'inschrijven'.

Woensdag 1 februari 2017

Een eerste officieel bericht. Voor het vijfde opeenvolgende jaar organiseren wij dit jaar op zaterdag 13 mei 2017 het inmiddels befaamde Prise d'Eau Jeugd Open. Ook dit jaar proberen wij er met alle vrijwilligers weer een bijzonder geslaagd toernooi van te maken. We hopen dan ook op een interessant en gevarieerd deelnemersveld.
Bezoek ook eens onze Facebookpagina
Meat Friends
Live score